Modele de custi pentru iepuri de casa

Pentru furajele verzi sau fibroase necesare pentru Hrana iepurilor, cușca va fi prevazută cu o Mică iesle, adică să aibă un hrănitor cu grătar, de preferat cu posibilitatea de a se încărca DIN afară, fără deschiderea ușiței. Pardoseala se confecționează DIN esente sau ardezie plată. O plasă de 10-15 cm lățime se Pune doar în spatele construcției, pentru că anume acolo iepurii preferǎ să se urineze. Construcția lui Zolotuhin este PE trei nivele: câte Două cuști PE un nivel. Totodată, fiecare nivel de deasupra este amplasat ceva mai în série (în funcție de lățimea plasei), astfel încât dejecțiile să nu čađa prin plasă în celula de mai jos. Cele mai bune custi de iepuri sunt cele fabriquer DIN Sarma groasa, fie SuData sau impletita. Custile DIN Sarma sunt mult mai rezistente dans timp decat custile din lemn si sunt mai igienice DIN considerntul ca sunt mai usor de curata si igienizat. Acestea au un singur compartiment, Cu suficient spatiu de miscare pentru fiecare dintre exemplare si fara ca animalele sa traiasca Impreuna daca sunt de Sex opus. Jumatatea din stanga custii se recomanda a fi realizata DIN PLASA de Sarma PE cadru de lemn. “În oricare DIN variantele amintite, peretele DIN față (la cușca cu Două compartimente valabil pentru amândouă) trebuie să reprezinte Practic o ușă, deci să aibă balamale solide, pentru a servi la curățenie, prinderea animalelor etc”, explică Ioan Ciobotar pentru Revista Fermierul. Custile de iepuri supraetajate sunt foarte des utilizate de de-Cultori. ELE ajuta la est spatiului, fara sa rapeasca DIN confortul animalelor. Custile supraetajate trebuie sa AIBA podele prevazuat cu Tavita pentru dejectii si este de preferat ca peretii dintre iepuri sa fie DIN matériau compact.

Cușca unde creștem iepurii trebuie să aibă hrănitori, adăpători și, la iepuroaice, Când este cazul, Cuibul de fătare. Cuștile de iepuri construite în gospodărie sunt o soluție pentru crescătorii soins vor să își reducă considerabil cheltuielile, Dar și să țină animalele Într-un spațiu pe care l-au gândit și creat după dimensiunile și cu materialele dorite. Custile pentru iepuri trebuie sa fie prevazute cu hranitori si adapatori. Mancarea si recipientele pentru APA nu trebuie puse PE podeaua custii, pentru ca ele pot fi rasturnate si se pot murdari. Asadar, Solutia este ca adapatorile si hranitorile sa fie fixer pe unul dintre peretii custii, la o inaltime de CIRCA 10 cm de podea. De asemenea, acoperisul AR trebuie sa fie cu cativa Centimetri mai lat si mai lung decat cusca, pentru ca ploile sa nu afecteze animalele. Locuintele pentru animalele cu blana se construiesc in diferite moduri, in functie de necesitatile fiecarui Gospodar sau fermier in parte. La construirea custilor pentru iepuri trebuie sa tinem cont de faptul ca adancimea acestora sa nu intreaca limita de 50 de cm, in caz CONT rar se vor intalni dificultati la prinderea iepurilor pentru ingrijirea si igienizare custei. Bateriile supraetajate sunt dotate cu Tavita de colectare un deseurilor Sub fiecare nivel.

Pardoseala trebuie sa fie facuta in ASA mod ca sa II permita iepurelui sa se plimbe si sa se odihneasca (pardosela poate fi de Tip gratar, compacta, mixta sau Metalica). La utilizarea custilor de iepuri de calitate, fermierii nu au apelat deodata, INSA situatiile neplacute Care apareau i-au impus sa caute solutii chat mai optime.

Categories: Uncategorized